free landing page html templates

MasszázsHypoxi Stúdió

Masszázs

A masszázs helyi vérbőséget okoz, ezáltal javítja az anyagcserét, javítja a nyirokkeringést így a salakanyagok elszállítását.
A narancsbőr kialakulása:
Méreganyagok mindig kerülnek a szervezetünkbe és ez a zsírszövetekben raktározódik. A megnövekedett zsírsejtek lassítják a véráramlást és a nyirokkeringést, így könnyen felhalmozódik a méreganyag. A narancsbőr folyamatosan alakul ki, ahogy a zsírsejtek egyre nagyobb csomókba rendeződnek és ágyazódnak be a bőrszövet rostjai közé. Kialakulása összetett folyamat, ami összefüggésben van a helytelen táplálkozással, az inaktív ülő életmóddal, alkati adottsággal, elégtelen máj - és veseműködéssel, ideg - és hormonrendszerben beálló zavarokkal, elégtelen folyadékfogyasztással...
A cellulitmasszázs cca.1,5-2 órás időtartama alatt a nyirokkeringés stimulálása mellett kézi zsírfeltörés történik egyéni tűrőképességek figyelembevételével. A masszázs alatt megindul a szervezet fokozott méregtelenítése, fokozódik a sejtanyagcsere. Fontos a folyadékfogyasztás mennyisége és minősége: napi 2,5-3 liter főként szénsavmentes ásványvíz, gyógytea, friss zöldség-gyümölcslé legyen.
A cellulitmasszázst rendszeresen érdemes alkalmazni. Egy alkalom nem elég a változáshoz, néhány kezelés múlva érezhetünk, láthatunk egyértelmű eredményt.
Masszázst kizáró okok:
- láz
- menstruáció
- vérzékenységgel járó betegségek
- rosszindulatú daganatos megbetegedések
- trombózis
- fájdalmas megnagyobbodott nyirokcsomók
- veszélyeztetett terhesség
- terhesség kezdeti és végső szakasza

Címünk

1202 Budapest,
Temesvár u. 4.
(Az Ady Endre tér közelében)


Elérhetőségek

Email: martonfalvierika@gmail.com
Telefon:
06-70-420-20-92